malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Söndag, Tradera och shopping

Bebisshopping Permalink0

Heej! Idag är det Söndag och jag har både ont i svanskotan och i en visdomstand? Det är dessutom regnigt ute och Andreas är på jobbet. En väldigt tråkig dag helt enkelt..Alltid när vi bara är inne och leker så brukar jag fastna på Kappahl, Lindex och numera också Tradera. 

Tradera är riktigt kul. Ska absolut börja sälja och köpa mer grejer där. Bebisar använder ju bara kläder nån månad eller två innan dem har växt ut dem. Känns lite onödigt att köpa nytt då. Ida däremot har haft samma storlek i säkert 5-6 månader nu, nästa storlek kommer hon säkert kunna ha i 10 månader så henne kan man ju unna lite nyare grejer tycker jag. 

Har snöat in mig lite på lila nu. Tycker det är så fint 😊

Byxorna med björnar på valde Andreas till Ida när vi var på mall of scandinavia. En mössa är köpt från Tradera för typ en tjuga och den andra köpte jag för länge sen men hade glömt bort den. Velouroverallen köpte jag till lillbebis på mall of scandinavia. Har bara köpt enstaka saker till henne nytt, det mesta har vi ju kvar ifrån Ida. Strumpor och tossor lär gå åt eftersom vi får en vinterbebis. Känns som jag knappt använde strumpor på Ida när hon var nyfödd👀

Nu ska jag fortsätta städa och tvätta här hemma. Trevlig Söndag på er!

Till top