malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Träning och rosa tröjor

Bebisshopping, träning Permalink0

Hallå! Har precis lyckats natta Ida. Idag somnade hon riktigt fort. Jag ligger med träningskläder och intorkat svett. Träningen som jag är med på slutar klockan 19 och Ida brukar vilja sova vid klockan 19..Jag hinner inte duscha imellan med andra ord. Idag gick det riktigt bra att träna. Det kanske beror på att jag inte ens har varit ute och gått idag. Mycket energi att göra av med. Konstigt egentligen.. Det är sjukt energikrävande att vara hemma med bebis också. 

Jag och Ida har som sagt bara varit inne och lekt hela dagen. Vid klockan 14 kom mamma/mormor med presenter till Ida och kinamat till mig. Ida fick en tröja och ett par roliga leksaker. Jag köpte också en tröja utan knappar till henne för ett tag sen. Vi törs inte köpa tröjor/koftor med knappar längre då hon bara vill bita på dem. 

Tröjan till vänster har vi köpt och tröjan till höger fick hon av mormor idag.
Spännande med lappar och etiketter.
Älskling!

Imorgon har vi fått läkartid till Ida. Nu hoppas jag att dem ser ordentligt hur öronen ser ut..Dem får gärna göra en extra koll på lungor och hjärta och sånt. Vi får hoppas att allt ser bra ut! Nu ska jag nog gå och duscha. Räkningar har jag också att betala, urk.. godnatt!😊

Trött och less

Bilder Ida Permalink0

Godkväll! Idag har det vart en lång dag. Ida har varit på ganska gott humör, Men hon har också varit otroligt trött. Hon blir trött fort och gnäller så fort jag tar två steg ifrån henne. Har också märkt att hon blir ledsen av skarpa ljud, till exempel om hon tappar sina leksakskastruller i golvet. Tror verkligen att hon fortfarande har ont i öronen. Tycker sp synd om henne 😔

Jag får ringa till vårdcentralen imorgon igen och hoppas på att vi kan få tid hos en läkare. Annars så har det inte hänt så mycket idag. Vi har varit ute på promenad och fått besök av Idas farmor och faster. Nu sover Ida och jag ska nog också försöka sova. Godnatt! 

Bästa lilla vännen man kan önska sig.

Senaste tiden

Allmänt, Bilder Ida Permalink0

Hej på er! Det var några dagar sedan jag skrev nu.. Känns som att allt har blivit upp och ner sen jag och Ida bytta sovrum. Hon har fortfarande lite problem med både öron och magen. Vi åkte till vårdcentralen i Onsdags pga att hon har varit ganska ledsen på sistone. Dem såg inte så mycket i öronen pga öronvax, men dem såg att trumhinnorna buktade lite.

Sen blev hon förstoppad också efter antibiotikakuren. Ibland är det inte så lätt att vara liten..Idag har hon iallafall varit pigg och glad. Det beror nog på att hon sov så bra inatt. Nu har vi precis storhandlat och ska slänga i oss lite korv med bröd. Ikväll blir det tacopaj och mello skulle jag tro. 

Älskar när du är glad!
Till top