malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Barnmorskan vecka 32

graviditeten Permalink0
Sådär! Nu var jag hemkommen ifrån barnmorskan. Är fortfarande svullen som sjutton, men hade som tur var ingen äggvita i urinen, så då ska det inte vara någon fara. SF måttet hade ökat ifrån 27 till 32!! 5 cm på 2 ynka veckor. Dock kan det ju vara så att bebisen ligger annorlunda mot förra gången jag var där. Huvudet verkar iallafall ligga neråt, så det är ju bra. Vet inte vad mer jag ska skriva, Allt verkade bra denna gången iallafall!:)

Kommit långt

Inredning Permalink0
Godmorgon! Ligger och väntar på att få åka till min barnmorska, så tänkte passa på att skriva ett inlägg. I helgen har vi fått en hel del gjort i lägenheten ändå, fast jag inte trodde det. Planen är att tömma den gamla lägenheten helt denna veckan, och sen städa ur den under nästa vecka. Vi är så gott som klara med sovrummet i våran nya lägenhet. Vardagsrummet börjar också se lite mer färdigt ut, dock saknas det gardiner. Köket är ganska tomt pga att mycket saker ligger kvar i gamla lägenheten. "Extrarummet" som förhoppningsvis ska bli ett barnrum sen är helt oklart..Där har det blivit att vi mest slänger in saker. Nu ska jag gå upp och äta lite frukost för att sen åka till min bm. 
Köpte ett stort träd igår på plantagen som ska få stå i vardagsrummet. 
Här är vardagsrummet ifrån en vinkel. Som ni ser är skåpet helt tomt och det saknas gardiner och lite sånt. 
Vardagsrummet ifrån en annan vinkel. Tycker om kuddarna så mycket!:) 
Sovrummet efter att vi fått upp gardiner. Tänk vilken skillnad lite tyg kan göra. 

Ett steg i taget

Inredning Permalink0
Jag känner att det blir lite slarvigt skrivna inlägg här inne, men jag har helt enkelt inte mer tid att lägga ner på att skriva ordentligt. Jag tänkte iallafall uppdatera om vad som har hänt i lägenheten idag. Vi började dagen med att plocka lite hit och dit, ganska snabbt så kom vi på att vi saknade saker, så då var det bara att brumma in till Erikslund. Där inne köpte vi en dammsugare, lite glödlampor och andra "bra att ha" saker. När vi kom hem igen så plockade vi ihop vitrinskåpet och tv bänken. Vi satt även upp en fåtölj i sovrummet som vi köpte på Ikea. 
Satt i två posters i tavelramar som ska stå på en hylla i köket. Tror det kommer bli bra:) Fler posters som står lite här och där. Dessa ska få hänga över sängen i sovrummet. Fåtöljen är som sagt ifrån Ikea. Hade tänkt att göra en liten "Läshörna" där, så ska köpa en lampa dit och lite annat för att få till en mysigare känsla. 
Vet inte om jag har lagt ut någon bild på badrummet? Här är det iallafall. Synd att röret under handfatet är gult, men det är som det är. 
Till top