malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Vagn och skor

Allmänt Permalink0

Hej på er! Vi är nu mitt i "valborgsfirandet" som innebär att Ida precis har somnat och jag ska gå till soffan. Precis som alla andra kvällar med andra ord. De senaste dagarna har gått i ett. Andreas börjar snart jobba och jag börjar få lite smått panik över det. Tänk om vi båda kunde vara hemma och jobba lite då och då bara. Men det är inte så livet fungerar tyvär..

Idag har vi varit hos min pappa (och mamma) och fotat Ida. Man brukar ju fotografera sina barn när dem blir 1 år och det blir ju Ida om exakt sex dagar. Känns så overkligt att hon blir så stor. Tiden har verkligen gått fort samtidigt som det känns som att hon alltid har funnits hos oss. Det går inte riktigt att beskriva. För några dagar sen fick vi hem en ny vagn och ett par skor till Ida. Tanken är att vagnen ska få bo i bilen så vi snabbt kan ta ut den om man tex ska åka och handla. Skorna får hon ha mot hösten då dem var lite för stora nu.

Gick tydligen inte att lägga in någon bild på sakerna.. Min mobil är proppfull så den krånglar en hel del. Får prova imorgon igen. Nu ska jag gå till soffan och äta vindruvor. Ha en trevlig Valborg!😊

Gårdagen

Allmänt, Inredning Permalink0

Godmorgon! Ligger på golvet medans Ida leker lite. Vi ska strax byta blöja och gå och väcka pappan i huset. Igår så hade vi först besök av Lisa och Noelle, sen fick vi besök av min mormor. Ida har varit lite smårädd för Noelle sen hon har lärt sig krypa (Noelle alltså). Det ser så roligt ut när Ida får panik när Noelle jagar henne. Dock så släppte det efter ett tag. Tillslut så satt dem och drog i samma leksaker. 

Vi åt även tacos och fikade. När mormor kom fanns det tacos över till henne också. Nu ska jag väcka Andreas så jag kan åka och bokföra en stund. Ha en fin dag! 

Mysdag

Bilder Ida Permalink0

Hej på er! Klockan börjar bli mycket och det är egentligen dags att sova. Tänkte bara dela med mig utav våran dag lite snabbt..Direkt imorse när Ida vaknade så åkte vi hem till mamma och pappa så jag kunde jobba lite. Andreas fick sovmorgon (han har det bra han). 

Jobbade en stund, sen åkte vi hem strax innan lunch för att Ida blev trött och ville sova. Hon är väldigt morgontrött och lite halvseg på förmiddagarna. På eftermiddagarna kan hon dock vara vaken i 7 timmar i sträck. När hon vaknade efter lunchen så åkte vi in till Erikslund. Tycker det är så skönt att gå där i veckorna mitt på dagen. Det är väldigt lungt och skönt där då. 

Köpte en solhatt och en kortärmad pyjamas till Ida. Vi har så himla varmt inne, så det är skönast att ha svala kläder på nätterna. Köpte en topp och nya träningstights till mig själv. Efter vi hade traskat runt där en stund åkte vi till Mc Donalds innan vi åkte hem. Måste säga att det var väldigt mysigt Att sitta i bilen och äta mat medans regnet smattrade på taket. Tror nästan att Ida också tyckte det. 

Imorgon har vi lovat varandra att vi ska barnsäkra hemmet lite mer. Vi ska sätta fast TVen så den inte kan vicka och lådorna ska vi sätta spärrar på så dem inte kan åka ut. Hon klänger verkligen på allt nuförtiden så man blir ju lite nervös. Nu måste jag verkligen försöka sova. Det gäller att passa på! Godnatt😴

Test av nya solhatten 😊
Till top