malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Hej och hå

Bilder Ida, träning Permalink0

Godkväll! Ligger i sängen och ska sova om en liten stund. Jag är Nyduschad, nytränad och nöjd. Är helt slut, men på ett bra sätt. Först var jag och Ida ute och gick i ca 40 minuter idag. Hon ville inte sova, så hon fick sitta och kika runt. Sen när vi kom hem igen så var det bara att äta och göra sig redo för träning. 

Var alltså med på "fysträningen" idag och hej var jobbigt det var. Måste ändå säga att jag är lite förvånad över hur bra det gick. Okej, jag var helt slut efter 30 min och då började mina ben att vika sig, MEN det var ändå inte så illa som jag trodde att det skulle vara. Det var jobbigt , men ändå kul och skönt😊 

Nu ska jag sova. Lilla Ida ligger redan och sover så gott brevid mig. Hon sover väldigt lite på dagarna just nu. Då hoppas jag att hon sover bra inatt istället😊 Godnatt! 

Charmtrollet💕 Tänk att hon snart blir 9 månader.

Träning

träning Permalink0

Hej på er! Skrev ju ett inlägg för ett tag sen om träning, att jag ville komma igång och börja träna. Nu helt plötsligt har jag en hel del att välja på😊 Körde ju cross förut, och i crossklubben anordnar dem gratis fysträning för alla. Min pappa hade hand om den träningen förut, så jag har varit med sen jag var ca 9 år. Nu har inte längre min pappa hand om det, men jag fick reda på att träningen hålls här i Strömsholm. Hur bra!? Det måste jag ju vara med på. Behöver inte ens ta bilen liksom. 

Sen skulle jag och Lisa kört tabata (tror jag det heter) i Torsdags, men då fick vi förhinder. Det är alltså typ individuell styrketräning fast i grupp. Gillar när man har en tränare som säger åt en vad man ska göra. Får se om vi kör på Tordag istället😊 Hade tänkt att försöka åka till badhuset och bada med Ida i veckan också. Det ska bli spännande! Men det känns också lite nervöst. Tänk om hon inte skulle gilla det? 

Sen har jag pratat med Sara om att testa på boxning och jag är sugen på att gymma. Jag vet att jag inte kommer hinna med allt, så tror jag tar fysträningen i första hand, då slipper jag ju ta bilen liksom. På Måndag jobbar Andreas när det är träning, så då får mamma vakta Ida en timme. Det blir nog bra. Känner mig taggad💪 Utöver detta ska jag försöka ta vagnpromenader så ofta jag bara kan.

Idas nya badbyxor. Satt som en smäck.

Fredag

Bilder Ida, Mammaledigheten, min vardag Permalink0

Hej på er! Måste snart gå och lägga mig verkligen. Är så himla trött nu.. och hungrig. Kylen och skafferiet ekar tomt. Vi ska åka och storhandla imorgon när Andreas slutar jobbet (han jobbar natt). Idag började vi dagen med att promenera med Lisa och Noelle till markan för att äta sen frukost. Måste säga att dem har blivit bättre där, helst på mackor. 

Efter det gick vi hem och hängde här. Vi försökte få bebisarna att sova, men det gick sådär. Dem är så gulliga med varandra! Rycker grejer ur varandras händer😂 Efter lunch så åkte Lisa hem och Andreas drog till jobbet. Ida sov en stund och jag passade på att vila. 

Mot kvällen så kom Andreas mormor förbi en sväng och hälsade på. När hon åkte så insåg jag hur hungrig jag var. Eftersom vi knappt har någon mat hemma så fick jag ringa min käre far som kom hit med sallad åt mig. Macka och sallad är alltså det enda jag har ätit idag. Imorgon ska vi handla och jag ska äta massor! 

Innan läggdags tog Ida ett bad. Det var ganska svårt att få henne att somna efter det, men tillslut gick det och här sitter jag. Nu måste jag också sova. Imorgon är det storhandling och äta ikapp som gäller. Godnatt! 

Ida och hennes kompis😍
En liten badanka❤️
Till top