malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

8 veckor

Bilder Juni Permalink0
Godmorgon på er! Tänk att Juni blir hela 8 veckor imorgon. Hon känns mer och mer som en bebis och inte ett spädbarn. Hon ler och pratar och är nöjd för det mesta. På kvällarna vid 6-7 tiden kan hon vara riktigt förbannad pga att hon är övertrött. Annars är hon en väldigt glad bebis😊 Nu börjar det kännas naturligt att vi är 4 i familjen. Vi har skapat nya rutiner som verkar fungera. När Ida har somnat för natten så sitter vi i soffan och kollar på serier. Juni brukar sova från 20:00-22:00, så vi kan kolla på våra serier och mysa. Sen brukar jag väcka henne nån timme innan hon ska somna för natten. På natten sover hon förutom lite tuttande ett par gånger. Dessa första veckor har bara flugit iväg. Det känns sorgligt och skönt på samma gång.  (null)

(null)

(null)

Från en till två

Bilder Ida, Bilder Juni, Mammaledigheten Permalink0
Godkväll!! Sitter med en sovande Juni i soffan medans Andreas nattar Ida. Det är en mardröm för mig att försöka natta Ida medans Juni är i samma rum. Det slutar oftast med kaos och att vi alla gråter. Därför är jag väldigt glad att Andreas är hemma mycket så vi kan hjälpas åt. Måste säga att steget från 1 till 2 barn har varit ganska stort. När bara Ida fanns så hade ju den ena Ida och den andra kunde göra iprincip vad den vill.  Nu är det ett barn var att ta hand om. Båda är små och kräver ganska mycket. Dessutom ska man hinna med sina egna behov (det gör man knappt)  och det ska städas, lagas mat och handlas.  Tro mig, jag skulle inte byta ut detta för allt i världen. Både Ida och Juni är riktigt snälla barn, men ändå har vi det lite tufft ibland. De dagarna jag är ensam hemma behöver vi inte ens tala om. Juni sover faktist bra om nätterna fortfarande (TACK OCH LOV). Dock är hon lite svårare att hålla nöjd på dagarna då hon helst av allt vill vara på en.  Kom på nu att jag har ett ergobaby bärsele som jag måste börja använda!! Kanske blir en succé dem dagarna jag är själv hemma. Nu tänkte jag avsluta detta inlägg med en massa BARNBILDER💗 (null)

(null)

(null)
Skojade.. blev inte alls många bilder då mobilen bara krånglar.

Livet

Bilder Ida, Bilder Juni Permalink0
(null)

(null)

(null)

(null)

Dagarna bara springer iväg här hemma. Alla dagarna ser ju ganska lika ut nu när Andreas är hemma 50%. Vi försöker gå ut med Ida för att hon ska få springa av sig lite. Vi städar, lagar mat, tvättar, matar, byter blöjor, sover, leker, duschar och så går det på repeat. Jag  klagar inte. Juni blir liksom 6 veckor nu i veckan. Jag förstår att vi måste ta vara på den här tiden nu, även fast det är jobbigt ibland. Det kommer bara säga poff, sen ska Andreas börja jobba heltid som vanligt igen. Hur ska jag klara att vara hemma själv med båda barnen på heltid?? Och ofta är det kvällar/nätter också. Orkar inte ens tänka på det just nu. Vi får ta en dag i taget helt enkelt😊 Älskar våra små trollungar❤️❤️❤️❤️
Till top