malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Våren kommer

Bilder Ida, Bilder Juni, Mammaledigheten Permalink0
Hej på er! Känner ni lite vårkänslor i kroppen? Det gör jag. Även fast det är några veckor kvar så känner man att det närmar sig. Jag längtar så mycket efter att kunna gå ut i tunna kläder. Att klä på två ungar massor med ytterkläder och släpa ner dem för trapporna är lättare sagt än gjort. Vad har hänt på sistone då? Jo andreas har slitit på jobbet och jag har slitit hemma med ungarna. Snart ska Ida börja på förskolan också.. Det känns sjukt jobbigt men skönt på samma gång. Hänger knappt med i hennes tempo här hemma längre alltså.  (null)

(null)
Juni då? Hon blir mer och mer vaken nu under dagarna nu. Sover bara ett par/tre kortare stunder under hela dagen. På kvällen somnar hon vid 18-19 tiden för att sen sova hela natten. Ja alltså hon vaknar ju och tuttar några gånger men mer än så är det inte (Så TACKSAM). Hon fick sitt första vaccin för ett tag sen. Hon klarade det galant! Vikten på henne är lika som hos en 6-7 månaders bebis😊 Men det är nog bara bra! Hon verkar må fint iallafall.  (null)
Idag är det Fredag och Andreas ska snart åka och jobba. Jag ska passa på att duscha nu. Ha en Fin dag😊

Juni 3 månader

Bilder Juni, Mammaledigheten Permalink0
Godkväll! Klockan börjar bli läggdags för barnen och vi varvar ner.. Igår blev Juni 3 månader. Dessa månader har helt seriöst flugit iväg. Nu är hon en riktigt stor bebis som börjar bli riktigt nyfiken på omvärlden. Hon vill gärna vara med och spana på vad Ida gör för tok om dagarna. Hon har blivit riktigt duktig på att träna att ligga på magen och hon orkar hålla upp huvudet riktigt länge. Man ser att hon kämpar och kämpar för att försöka greppa leksaker och liknande. Spädbarnstiden känns som att den försvann snabbare än den kom. Det kan ju bero på att hon har sovit bra om nätterna ända sedan dag 1. Dock så var hon väldigt lugn i magen om nätterna också så det hänger säkert ihop. Älskade lilla Juni (eller Duni som Ida säger)💞 (null)

(null)

(null)

(null)

Blått

Bebisshopping Permalink0
Har insett att mina inlägg blir väldigt korta här, men det får vara så för jag hinner helt enkelt inte med. Känner ändå att jag verkligen vill uppdatera så att jag har nånting att kolla tillbaka på i framtiden. Mitt lilla intresse jag har med att köpa/sälja barnkläder rullar på. Får faktist in så pass mycket pengar att jag redan har fyllt upp barnens sommargarderober (hyffsat iallafall). Ida behöver nån sommarsandal och kanske nån mer kortärmad+shorts. I vår/sommar kommer jag klä barnen i blått, gult och såklart lite rosa. Grejen är att Andreas har klagat på att barnen alltid har på sig FÖR mycket rosa... Därför tänkte jag satsa på andra färger i vår. Skittöntiga "problem" man har va? Vilka färger det är på kläder hit och dit. Man får vara tacksam så länge problemen inte är större än så. Men det är ju SÅ roligt! Att man nu kan köpa likadana kläder till tjejerna och matcha är ännu roligare.  (null)

(null)

Till top