malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Glad

min vardag Permalink0
Heeej! Idag känner jag mig glad och lite pirrig. Var nämligen och kikade på lägenheten som vi eventuellt ska flytta till. Eller eventuellt, vi SKA flytta till den. Förhoppningsvis får vi komma in redan den första mars. Det bästa av allt är att den var mycket finare än förväntat. Ska bara prata med hyresvärden och se om det skulle vara okej att flytta in från och med den första mars. Weii vad spännande det ska bli!! Är dock massor som kommer kommer behöva köpas och fixas. Ny säng, matbord, gardiner, tavlor, mattor..Ja listan kan göras lång, men det ska bli så himla kul! Hoppas att vi hinner komma iordning innan bebis vill komma ut. Eller hoppas först och främst att bebis kommer ut frisk och hel.   Om det blir som jag hoppas så har alla mina önskningar slagit in. Längtar till allt så himla mycket nu:)

Vecka 28

graviditeten Permalink0
Sådär! Nu börjar sista delen av graviditeten kan man säga. Tänkte inte lägga upp någon magbild nu pga att jag inte har hunnit tagit nån idag. Jag ska iallafall försöka förklara hur det känns i kroppen och vad som har förändrats på sistone. Har för det första börjat känna mig otroligt trött och "matt" i kroppen, ungefär som det var i början av graviditeten. Själva magen känns inte direkt tung ännu, även fast den är ganska stor. Dock tycker ryggen och svanken att det börjar bli tungt. Den största skillnaden från tidigare veckor är att jag känner ett otroligt tryck uppåt. Revbenen börjar kännas ömma och ibland får man riktigt svårt att andas. Förmodligen kommer magen att vara "som högst" inom dem närmsta veckorna. Sen kommer den börja sjunka ner ju närmare BF vi kommer. Idag är det iallafall Lördag och jag har lovat att gå ut och gå med Daffy (mammas hund). Efter det ska vi nog handla mat och kanske gå på bio ikväll. Får önska er en trevlig helg!:)

Newbie

Bebisshopping Permalink1
Ingen har vell missat att Kappahls Newbie har blivit ett sjukt populärt märke för små pluttisar. Även jag är helt såld på deras kläder. Så himla fina saker har dem! Igår fick jag hem två klänningar och ett par strumpbyxor i storlek 62 och 68. Tänkte att det kunde vara passande för vår lilla tjej i sommar/höst. Dock har vi ingenting om det är en tjej eller hur stor hon kommer att vara. Vi får helt enkelt vänta och se! Jag är iallafall väldigt inriktad på att det blir en liten tös, men det blir en överraskning det också:) 

Här är iallafall bilder på kläderna både med och utan filter. Så gulligt! 
Till top