malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Tar en paus

Graviditet nr 2 Permalink0
Hej!! Hoppas allt är bra med er. Jag mår sådär. Det är nu graviditetsvecka 40 och det är 6 dagar kvar tills jag är beräknad att föda. Jag hoppas dock att det händer typ NU. Jag är så fruktansvärt tung så jag knappt orkar stå upp ibland. Har fått nått konstigt lock i öronen som aldrig försvinner, jag hör alltså väldigt dåligt. På nätterna kan jag ha jobbiga förvärkar som gör att det är svårt att sova. Ja ni hör ju.. Listan kan säkert göras väldigt lång.  (null)

 Jag tänkte ta en paus från bloggandet nu tills graviditeten är över. Det har ju ändå inte blivit många ord skrivna här på sistone..Sen när förlossningen är över och man börjar känna sig levande igen så kommer jag tillbaka. Då kommer jag säkerligen ha MASSOR att skriva om. Just nu känns allt bara tungt och jobbigt. Så ja, vi hörs igen framöver och då hoppas jag verkligen att vi har en frisk liten lillasyster här hemma😊 Kram på er!

Dålig vecka

Allmänt, Graviditet nr 2 Permalink0

Godmorgon! Idag är det Fredag så idag känns allt helt okej. Veckan som har passerat har varit lite av en katastrof. Ida har ju haft en förkylning och ögoninflammation ett längre tag nu. Tror som tur är att hon är ganska frisk nu😊 Bara lite hostig och snorig från och till. 

Men jag då..Helt plötsligt fick jag så fruktansvärt ont i ena örat så jag var tvungen att åka till vårdcentralen. Där konstaterade dem att jag hade öroninflammation i ena örat. Har alltså känts som knivar i ena örat på mig, men nu börjar det äntligen kännas lite bättre. På det så har jag haft halsont i över en vecka och nu vaknar jag varje morgon med ett varigt öga.. Suck alltså. 

För några nätter sen hade jag massor med förvärkar/sammandragningar så att jag påriktigt trodde att förlossningen skulle sätta igång. Det avtog efter några timmar och det kanske var lika bra nu när man inte är helt frisk. Har lite molande mensvärk till och från så vi får vell se vad som händer framöver. Imorgon går vi iallafall in i vecka 39 så nu är hon ju väldigt färdigbakad där inne😊 Idag ska vi åka och storhandla innan Andreas börjar jobbet. Mer än så blir det nog inte. Ha en fin Fredag! 

Gravidstatus

Graviditet nr 2 Permalink0

Hej på er! Det blir längre och längre mellan gångerna jag skriver.. men det får lov att vara så nu. Nu känner jag verkligen att jag är redo att föda barn. Kroppen orkar verkligen inte mycket mer. Jag har onda sammandragningar så fort jag anstränger mig lite, och med anstränger mig menar jag typ att resa mig upp. 

Om några timmar är det vecka 38. Det betyder att bebisen är färdigbakad där inne. Den känns redan väldigt stor, så jag undrar verkligen hur stor hon kommer vara när hon kommer. Magen ligger över "normalkurvan", så barnmorskan tror att hon skulle kunna bli större än Ida (som ändå vägde nästan 4 kg)😱 Men allt beror ju på om hon väljer att komma lite tidigare eller om det blir lite senare som Ida. Snart vet vi. 

Har Nog inte lagt ut en enda magbild knappt denna gången. Såhär ser iallafall magen ut i liggande position. Man ser en rumpa eller fot sticka upp där som en liten knöl. Stor och tigerrandig är magen, men så får det vara! Nu hoppas vi bara att förlossningen blir lyckad och att bebisen är frisk och mår bra😊

Till top