malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Tillbaka till tröttheten

Bilder Ida, min vardag Permalink0

Hej på er! Min födelsedag blev ganska tråkig, men det var jag som ville ha det så. Orkade inte fixa och ordna något kalas. Jag och Andreas åkte och åt Chucky burger istället (så gott!). Idag har jag jobbat och tagit hand om en gnällig bebis. Antingen är det grädden som hon fick smaka på igår.. Eller så är det öronen som spökar igen. Vi får se hur dagarna blir framöver. Fortsätter hon vara gnällig så får vi nog åka och kolla öronen. 

Imorgon är det Fredag och vi ska nog inte göra nånting speciellt. På förmiddan ska jag dammsuga och på eftermiddagen ska min pappa firas. Kan tänka mig att jag också kommer bli firad lite sådär på ett hörn. Nu hoppas vi att lillskrollan sover bra inatt. Ha en bra kväll! 

Äntligen

min vardag Permalink0

Har äntligen fått lite bättre sömn i två nätter nu. Känner verkligen skillnad på hur mycket piggare jag blir. Och sen sol på det också!👌 Idag har jag jobbat en stund, promenerat, städat och promenerat igen. Imorgon fyller jag 23 år. Känns så konstigt. Ibland känner jag mig som en 17 åring som inte har åldern inne för krogen. Sen nästa dag känner hag mig som en trött 45 åring. Jag är ju faktist en ung tjej och jag tror att jag borde ta vara mer på det. Mitt liv går bara ut på att vara mamma, städa, tvätta ochh jobba. Jag gör verkligen aldrig aldrig någonting för mig själv. Jag vet inte varför det har blivit så.. Kanske för attjag har ammat Ida ganska länge nu.

Nu har jag iallafall nästan slutat amma på dagtid.. Hon får gröt till frukost, mellis, mat, mat igen och välling på kvällen. Sen ammar jag henne till sömns..Jag har ju absolut möjlighet att åka iväg ett par timmar och göra nånting om Andreas är ledig. Men vad ska jag göra liksom? Känner mig så himla vilsen ibland. Vet inte riktigt vad jag tycker är kul längre. Borde verkligen skaffa mig nått intresse. Vad deppigt det här inlägget blev nudå. Det var inte riktigt meningen. Nu hoppas jag bara att jag får sova bra inatt utan att behöva vakna allt för många gånger. Godnatt!😊

En cool Ida som bara vill rycka av sig brillorna egentligen👀

Dåligt

Allmänt, Bilder Ida Permalink1

Godkväll på er! Borde verkligen verkligen passa på att sova nu.. men alltid kommer man på en massa saker precis när det är läggdags. Jag och Ida har sovit otroligt dåligt på sistone. Hon vaknar stup i kvarten och vänder och vrider på sig. Är det för varmt för henne? Är det tänder på G? Är det dags att vänja henne med egen säng? Jag har Ingenaning..

Har inte orkat med nånting de senaste dagarna, förutom att försöka "överleva" denna trötthet. Dock så har jag ju jobbat och hållt på precis som vanligt hehe. Frågan är ju bara varför jag väljer att skriva klockan 22:30 istället för att sova? Så dumt egentligen. Kanske för att Ida är vaken nästan hela dagarna också, så man får ju inte så mycket tid till annat. Jaja, håll tummarna att vi får mycket sömn inatt. Puss godnatt! 

Busig är hon också, den lilla loppan💕
Till top