malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

3,5 månad

Allmänt, min vardag Permalink0

Hallå! Ida ligger och sover i vagnen så jag passar på ett skriva ett inlägg. Idag är det Lördag och mannen jobbar (som vanligt). Dock har han varit ledig torsdag och fredag så det har varit skönt:) Passade på att ta en tur till Erikslund igår. Åt mat och köpte en matstol till Ida på Ikea. Om ca 2 veckor blir hon nämligen 4!!! Månader. Helt sjukt ju!? När dem blir 4 månader brukar dem få börja smaka lite mat. Alltså nu pratar vi en pyttepyttebit banan till exempel. Kan tänka mig att vi kommer ha nytta av en matstol inom en snar framtid. Ida är som sagt 3,5 månad nu och utvecklingen går framåt. Hon älskar att pilla med saker, typ gosedjur och liknande. Hon har blivit väldigt greppsäker tycker jag. Hon "pratar" och tjuter. Hon verkar se saker på långt håll, så nu är det jätte spännande att gå i butiker där det är mycket rörelse. Hon har blivit väldigt stabil i nacken. Hon rullar lätt från sida till sida, hon verkar dock inte så intresserad av att rulla från rygg till mage. Hon vill lägga sig för natten runt klockan 20:00 på kvällen. Hon brukar sova till 8-9 på morgonen. Dock vaknar hon och äter ca 3 gånger på en natt. Vi har inte varit till BVC på en hel månad nu, men på Tisdag är det dags igen! Sist vägde hon ganska exakt 6 kg och var 61 cm lång. Ska bli spännande att se hur mycket hon har växt:) Nu ska jag passa på att kolla lite Youtube-klipp. Trevlig helg på er!

Min mamma har varit i Ullared och shoppat till Ida. Så mycket fint!!

Mer höstkläder

Allmänt, Bebisshopping Permalink1

Halloj. Fy vad kallt det är ute alltså..Det är kallt inne också för den delen. Idag är det Lördag och jag & Ida är ensamma hemma pga att Andreas spelar golf. Igår fick jag hem lite kläder jag har beställt från Kappahl. Allt jag beställer är i storlek 74. Hon använder storlek 68 nu och det hoppas jag att hon kan göra tills hon är 5 månader. Dock har man ju ingenaning hur fort dem växer..Måste beställa nån slags vinteroverall också, men det tänkte jag vänta med tills det blir lite kallare ute. Ja vad ska vi göra idag då? Jag vet faktist inte..Blir nog en promenad med mamma kanske. Just nu sitter jag och smuttar på en blåbärssmoothie. Ida sover så gott i sin innevagn. Om hon kan sova utan vaggning nu så tänkte jag gå och hänga tvätt. Ni får ha en fin Lördag:)

Mina favvopyjamas ifrån Kappahl. Så smidigt med dragkedja!
Så otroligt gullig klänning!
Två mössor och en stickad tröja. Nu har Ida stickade tröjor så det räcker ett tag iallafall:)
En bild som Andreas syster tog igår. Älskar min lilla tjej mest!

Höstkläder och mysfika

Allmänt, Bebisshopping Permalink0

Hallå! Igår skrev jag om ett inlägg ungefär 3 gånger innan jag gav upp..Blev nått knas på sidan så det gick inte att publicera det. Jag får göra ett nytt försök idag helt enkelt. Igår var jag om Ida hemma hos mamma och pappa (hennes mormor och morfar), där mös vi och fick god kantarelltoast. Andreas jobbade natt så då brukar jag och Ida vara där. Mamma skämde även bort Ida med lite nya kläder ifrån Newbie. Även jag har beställt lite nya bebiskläder, visar upp dem så fort jag får hem den. Tycker det är tråkigt att sommaren är över, dock är det roligt med alla nya höstkläder som butikerna får in. Idag har jag träffat Emma och Sanne. Vi tog en liten vagnpromenadem och fikade på markan. Måste säga att Ida är väldigt snäll när det gäller Mathandling och promenader. Tror hon gillar att ligga i vagnen helt enkelt. Nu sover hon, så jag ska nog passa på att vila lite. Puss

Till top