malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Semester

Bilder Ida Permalink0
Japp nu är det semester påriktigt. Ida är hemma från förskolan och ante är ledig. Jag kommer åka och jobba litegrann men mer än så blir det inte. Vi vet fortfarande inte vad vi ska göra än. Förmodligen blir det några små utflykter och kanske nån lite "längre" utflykt. Igår köpte vi jordgubbar som vi satt ute och åt hemma hos mamma som var ledig. Ida fick plaska i hennes lilla pool och leka fritt. Mamma  och pappa har en väldigt liten trädgård med staket överallt så Ida kan springa fritt. När man har en 2 åring så måste man tänka på säkerheten hela tiden. Ida är en sån som "smiter" ifrån en hela tiden. Funderar helt ärligt på koppel till henne om man ska åka på semester😂 Kan vell förstå att det ser helt sjukt ut, men vad gör man inte för att förhindra att hon ska springa rakt ut bland bilar och sånt. Ska fundera lite på det.. (null)

(null)
Bestämd och busig är hon den här Lilla tjejen. Men samtidigt väldigt snäll💗

Vagnen

Bebisshopping Permalink0
Hej på er! Såklart glömde jag bort att skriva ett inlägg om vagnen, det får bli nu ett par dagar senare istället. Jag och ante insåg att vi hade typ 4 vagnar och vi använde bara 1, så vi bestämde oss för att sälja av några. Har sålt 2 st och köpt 1 st "ny" istället. Var ute efter en smidig sittvagn som går att ha i fullt liggläge. Sittdelen måste också vara vänd MOT oss, eftersom Juni är så liten. Hittade iallafall en Akta Graco evo begagnad (fast i nyskick) i en köp och säljgrupp. Hade inga större förväntningar på den då det är en "billigare" vagn.. Men hittills har jag varit så nöjd!! Den är smidig men ändå "rejäl", sittdelen är fullutrustad fast det bara räknas som en sulky och den är snygg också!  (null)
950kr betalade jag för den. Då fick jag med åkpåse och regnskydd. Sittdelen var helt oanvänd också. Jag är Verkligen så nöjd! Rekommenderas som "extra bilvagn", helst till lite mindre barn. 

Tillbaka till verkligheten

min vardag Permalink0
Japp lite så känns det nu när den svenska sommaren har börjat visa sitt rätta jag. Man blir ju lite nojig att sommaren ska vara "över", men den borde ju inte ens ha börjat (kan man hoppas). Ja nu går Ida sin sista vecka på förskolan innan den riktiga semestern börjar. Lite synd kan jag tycka då hon verkligen har tyckt förskolan har varit rolig på sistone. Det har knappt varit så man fått med henne hem och det känns bara skönt!  (null)
Vad ska vi hitta på i sommar då? Ingenaning faktiskt.  Förmodligen blir det ett par mindre "resor" här i Sverige. Men vad vet vi inte än. Kom gärna med förslag om ni har några! Idag efter förskolan så åkte vi och fikade på Erikslund. Skönt ibland faktiskt när man får lite tråkigt. Ida älskar att leka i deras lilla "lekland" som finns på garageplanet. Vi har även köpt jordgubbar som vi ska smaska i oss nu när barnen har somnat. Jag är så nöjd för igår fyndade vi en barnvagn som jag hittade på en köp och säljsida på Facebook. Tänkte skriva ett helt inlägg om den imorgon för jag är SÅ nöjd!  (null)
Återkommer imorgon och denna gången ska jag inte glömma bort det. Godkväller
Till top