malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

3 veckor

Bilder Juni Permalink0
(null)

Tänk att Juni blev 3 veckor i Torsdags. Det betyder ju att hon blir EN HEL månad om några dagar. Herregud vad tiden går fort. Hon sover mest fortfarande, men lite mer vakentid har det nog ändå blivit. Hon skriker lite om man lägger henne ner, men det brukar gå över fort. Annars så är hon en extremt nöjd liten bebis. Tack och lov för det🙏   Och som sagt.. bilderna hamnar tydligen både över och under texten av någon anledning. 
(null)


Julen

Bebisshopping, Bilder Ida, Bilder Juni Permalink0
Julen blev mysig ändå, fastän vi bara var hemma i lägenheten. Våra familjer fick komma hem till oss istället om dem ville. Andreas föräldrar kom på förmiddagen och mina föräldrar + mormor kom på eftermiddagen. Ida och Juni har fått så otroligt mycket julklappar. FÖR mycket skulle jag säga. Fick gömma undan en del i garderoben som Ida kan få någon annan dag. Mina föräldrar tog med hela julen hit, mat, julklappar, fika och allt. Vi behövde alltså inte göra någonting, inte ens slänga skräpet. Nu tänkte jag bjuda på lite bilder på alla leksaker och liknande som dem fått, våra små tjejer❣️ Tack för den här julen. Nu får det gärna bli vår snabbt.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) 

Presenter

Allmänt Permalink0
Som ni förstår så har det varit en del familj/vänner och hälsat på sen Juni kom. Vi har fått så mycket fina presenter, främst kläder. Nu badar vi i barnkläder här hemma. Jag menar, Juni hade ju massor att ärva från Ida eftersom vi har sparat allt, och nu har hon fått massor med nya kläder också. Dessutom är det JULAFTON imorgon, törs knappt tänka på hur det kommer se ut här hemma efter det. Roligt kommer dem få iallafall. Eller ja, det är ju bara Ida som har roligt med leksaker än så länge.  (null)

(null)

(null)
Här är iallafall lite av de kläder vi har fått i present på sistone. Ida har också fått presenter så hon inte ska känna sig utanför. Tack så hemskt mycket!!
Till top