malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

En mysig dag

Bilder Ida, min vardag Permalink0

Hej på er! Har precis kommit hem från ultraljudet och Ida ligger nu och sover lunch. Ultraljudet gick bra, men tänkte skriva ett helt inlägg om det senare. 

Här om dagen hade jag och Ida en riktigt mysig dag. Det var soligt och fint väder så vi köpte en pizza och satt oss ute i gräset på en filt. Egentligen låter det kanske inte som någonting speciellt, men det var det. I vinter kommer jag säkert längta tillbaka till en sån dag. Jag känner att jag måste NJUTA av Ida och sommaren så mycket jag bara kan. I vinter blir det kallt och så kommer det en ny familjemedlem. Jag längtar till dess, men samtidigt vill jag stanna tiden. 

Mysigt va?😊

Snart dags..

Graviditet nr 2 Permalink0

Ja snart är det dags för ultraljud. På fredag har vi tid. Är lite pirrig i magen måste jag säga. Först och främst.. mår barnet bra där inne? Känner lite fladder och småpuffar då och då. Är det en kille eller tjej? Min magkänsla säger tjej och att jag kommer föda runt den 4e December😊 vad tror ni?? Vore superkul med en liten gissningstävling på kön och datum. Men först och främst får vi hoppas att allt ser bra ut. 

Ny vecka

min vardag Permalink0

Hej på er! Nu är midsommarhelgen över och tiden fortsätter att rinna iväg. Hade en helt okej midsommar. Det var lungt och skönt😊 På midsommarafton började vi med att åka till kyrkan då Andreas mamma skulle förnya sina löften med sin man. Det var nog ganska spännande för Ida att vara i kyrkan för  första gången. Hon blev lite rädd när orgeln   (Stavning?) började spel. Men annars gick det superbra. 

Vi fick även träffa Idas faster Malin som vi inte har sett på 6 månader. Hon har flyttat till USA för att börja plugga. Det var iallafall roligt att se henne och Ida var inte alls blyg. 

Efter kyrkan åkte vi hem så Ida fick sova lunch. När hon vaknade igen åkte vi och åt middag hemma hos Andreas mormor och morfar. Det var ett riktigt midsommarfirande där med bål, nubbe och tipspromenad. Jag och Ida åkte till min mamma och pappa när de andra skulle spela spel. Vi kände att det inte skulle vara så roligt för Ida iallafall. 

Hos mamma och pappa blev det grillat och fika. Idas syssling som är 8 månader var också där, så det var roligt. När det började bli läggdags åkte vi hem och Ida somnade på stört. Resten av helgen minns jag knappt. Vet att Malin var här och umgicks någon av dagarna 😊Nu ska jag försöka få Ida att sova lite lunch.. Det är inte det lättaste ibland ska jag säga. 

Till top