malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Idas utveckling

Bilder Ida Permalink0
Hej på er! När jag ändå är "igång" så tänkte jag skriva ett inlägg om Idas utveckling. Hon blir ju 2 år i början av Maj och shit vad stor hon känns. Hon som alltid har varit väldigt väldigt snäll har blivit lite svårare att ha att göra med. Viljan är väldigt stor och det blir några sammanbrott per dag. Hennes starkaste sida är hennes tal. Det kommer så många nya ord varje dag och nu kan hon säga kortare meningar. När hon inte blir förstådd kan hon bli ganska sur, men hon försöker verkligen förklara och förklara länge vad hon menar. Vi har börjat märka av att vi inte räcker till här hemma om dagarna längre, så snart ska hon få börja på förskolan. Hoppas verkligen att inskolningen ska gå så smärtfritt som möjligt.  (null)

(null)
Vår stora älskling!

Junis utveckling

Bilder Juni Permalink0
(null)

(null)

(null)

Godkväll på er! Ska strax sova men tänkte skriva ett snabbt inlägg först. Glömmer så lätt bort att skriva, så det gäller att passa på när man får en minut över. Juni håller verkligen på att bli en bebis nu istället för ett "spädbarn". Hon är mer och mer vaken om dagarna och vill vara med och upptäcka. Just nu är det händerna som ska börja kontrolleras. Hon försöker verkligen greppa saker men än så länge är det väldigt okontrollerat. Det ser ju så gulligt ut! Det krävs väldigt lite för att hon ska bjuda på ett leende. Om man är riktigt rolig kan man till och med bjudas på ett skratt. Hon har blivit mycket starkare i rygg/nacke så nu orkar hon ligga på magen och träna en stund varje dag. Allt går fortfarande smidigt och bra med henne och det är jag SÅ tacksam för. Älskade gullunge!  (null)
(null)

Beige

Allmänt, Bebisshopping Permalink0
Godmiddag! Ligger brevid en liten Juni som knölar och har svårt att somna. Inte så konstigt när hon nyss sov i vagnen när vi gick promenad..Andreas hämtade ett paket till mig från Lindex nyss. Lindex har blivit en favoritbutik för mig på den senaste tiden. Handlar mycket barnkläder där och lite kläder till mig själv. Det är framförallt kvalitén jag gillar med deras kläder. Köpte iallafall tråkiga vardagsklädsel till mig själv och lite strumpor och sånt till Juni. Det roligaste var en beige väska som jag tänkte ha i vår/sommar när man bara behöver ha med sig lite saker. (null)
Sådär ser alltså väskan ut. Passar perfekt till mina sneakers som jag köpte på HM för ett tag sedan och min klocka som jag fick i julklapp. Jackan är Idas och även den är köpt på HM. Snyggt med beige tycker jag!👌
Till top