malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Mer kläder

Bebisshopping Permalink0

Japp, idag blev det en tur till Erikslund. Andreas var ledig så då får man passa på. Passade också på att jobba lite iförmiddags. Iallafall så började vi med mat på Ikea där vi träffade 2 kompisar som  också skulle äta. Ida fick äta små pannkaksbitar. Bara 19 kr för barnpannkakor i Ikeas resturang, så bra! 

Efter maten skiljdes vi åt och jag gick och kollade på barnkläder. Blev en hel del på Lindex där jag hade lite rabatter och så köpte jag 6 st "basic" plagg. Man får var 3e basic på köpet, alltså betalade jag bara för 4 st av plaggen👌 Köpt lite smått och gott till både Ida och lillbebis i magen. Dock bara sånt som behövdes. Har en liten lista på telefonen som jag bockar av efter hand. Får se hur mycket vi hittar på Ullared. Hoppas på bra utbud av höst/vinterkläder. 

Matchande mössor från Newbie
Mjukiskläder till Ida i strl 92 och långärmade bodys i strl 62 till lillan
Älskade tröjan!
Så sköna mjukisar i 56 och 62. Dessa tillhörde "basicavdelningen", alltså blev dessa gratis
Här ser ni allt. Hela kalaset gick på ca 1000:-
Matchande pyjamaser

Zara

Bebisshopping Permalink0

Hej på er! Gud vad trött jag är alltså.. Var ute med några kompisar igår då jag kände att jag behövde komma ut. Kanske inte jätte passande att gå gravid på "krogen", men det gick bra ändå. Man fick akta sig lite för människor som knuffades bara. Skönt att bara kunna ta bilen hem när man tröttnade också. 

Här om dagen fick jag hem lite kläder till Ida  från Zara. Måste ju börja handla på oss höst/vinter kläder nu. Köpte 5 st långärmade tröjor och tänker mig att jag ska köpa höstjacka, mjuka byxor, mössa, vantar, vinteroverall. Regnkläder och massor med långärmat har hon nu. Kanske behöver nå slags varma vattentäta skor också. Vem sa att det var billigt att skaffa barn?😊

Om några dagar ska vi åka till Ullared. Förhoppningsvis kan vi hitta lite bra vinterkläder där och åkpåsar😊 Tänkte även köpa leksaker och kanske lite julklappar. Lillbebis har så mycket kläder efter Ida. Det enda hon behöver är nån varmare mössa och ytterkläder. Nu ska jag gå och ta Ida så Andreas kan åka och jobba. Ha en fin dag!


Nytt läkarbesök

Bilder Ida Permalink0

Hej på er! Idag blev det ett nytt läkarbesök, hos en bra läkare denna gång. Han började med att undersöka båda Idas öron ordentligt. Han sa att båda öronen ser ganska röda ut, men det är inte läge att äta antibiotika tyckte han. Det låter vettigt, antibiotika ska man ju verkligen inte äta i onödan. 

Om hon skulle bli sämre och få feber så får vi självklart undersöka henne igen. Men för tillfället så känns det bra😊 Vi fick även en remiss till öron näsa hals mottagningen i Västerås. Det känns också bra att nån som är riktigt kunnig ska kolla på henne. 

Efter besöket åkte vi och hälsade på Andreas mormor och morfar en snabbis innan vi åkte hem. Nu på eftermiddag har vi storhandlat och ätit god mat. Denna dagen blev betydligt bättre än gårdagen. Har även fått hem en massa gulliga toppar till Ida som jag tänkte visa sen😊

Till top