malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Fredag igen

Bilder Ida, Mammaledigheten Permalink0
Hej på er! Självklart blev Ida förkyld efter sin första vecka på förskolan, Så förra helgen blev vi bara hemma och gjorde ingenting. Hon fick vara hemma i måndags också men på tisdagen kändes hon pigg så då blev det förskolan igen. Denna veckan har hon varit själv på förskolan tisdag-fredag. Dock bara i ca 2-3 timmar om dagen. Det har gått helt okej skulle jag säga. En av dagarna var hon väldigt ledsen och fick komma hem innan lunchen. De andra dagarna har hon "bara" varit ledsen vid lämningen, men sen har det gått över under dagen. Man känner sig ju SÅ liten när man lämnar sitt gråtandes barn till förskolan fastän hon inte vill. Men jag försöker verkligen att tänka på hur bra förskolan är för henne och hur kul det är där istället för att vara hemma med mig och Juni jämt. Hon ör ju trots allt bara där en kort stund så förhoppningsvis vänjer hon sig snart.  (null)

(null)

(null)
Vad ska vi göra i helgen då? Ja det kan man ju fråga sig..Andreas jobbar hela helgen förutom imorgon kväll. Så imorgon blir det chark och godis på kvällen. Nu tror jag att Idas morfar snart kommer och leker en stund. Han brukar komma en sväng varje Fredag. Annars blir det bara lugnt i helgen. Eller ja.. lugnt blir det ju aldrig när man har två småttingar👀

Inskolningen

Bilder Ida Permalink0
Hej på er! Idag är det Fredag och denna veckan är äntligen över😊 Det känns som att denna veckan har varit otroligt lång av någon anledning. Inskolningen har iallafall gått bra och jag känner mig så glad inombords. Hon blev tydligen lite ledsen idag när hon skulle vara ensam för första gången, men det gick över väldigt snabbt. Hon har lekt och haft SÅ kul hela veckan. Det som har varit svårt för henne har varit att sitta still på samlingen och att äta. Idag när vi inte var med henne så hade hon tydligen ätit bättre iallafall. Jag är nöjd och håller tummarna att det går lika bra nästa vecka.  (null)

(null)
Nu ska vi göra barnen klara för natten. Ida har inte sovit en blund idag så hon är VÄLDIGT trött nu. 

En månad sen sist

Inredning, min vardag Permalink0
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej på er! Ojojoj vad lång tid det har gått sen jag skrev sist. Nästan en månad. Det känns som det har hänt en del under dessa veckor. Juni har hunnit bli 4,5 månad och rullar runt och har sig för fullt. Ida blir snart 2 år och gick första dagen på förskolan idag. Även jag har hunnit fylla 24 år. Jag har träffat en del vänner och piffat i vardagsrummet. Andreas Har hunnit skära upp fyra fingertoppar och så har han vunnit en pokerturnering. Ni hör ju.. det har hänt mycket! Nu har jag iallafall en ny telefon och ska bli jätteduktig på att uppdatera hade jag tänkt. Så länge så slänger jag upp en del bilder ifrån den senaste månaden. Nu blev det som vanligt att texten hamnade här och bilderna lite hur som helst. Men sak samma 😊 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top