malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Tack

Bilder Ida, Mammaledigheten, graviditeten, min vardag Permalink0

Nu är det bara timmar kvar tills ett nytt år ska påbörjas. Känns lite sorgligt ändå att lämna 2016. Vill bara vara kvar i bebisbubblan så länge det går. Tack 2016 för att jag fick bli mamma till världens bästa Ida. 

2016

Allmänt Permalink0

Godmorgon! Tänkte börja dagen med att skriva några ord om mitt 2016. Nu är det snart nytt år igen. Tycker tiden går snabbare nu än vad det någonsin gjort förut. Jag vet att många tycker att 2016 har varit ett hemskt år. Det kan jag hålla med om. Det har hänt mycket hemskheter ute i världen som jag tänker på varje dag. 

Jag känner mig rädd och trygg på samma gång. Jag vill tro att krig och elände ska försvinna, men samtidigt är jag livrädd att det ska växa och bli mer. Jag tänker på alla barn där ute som förlorar sitt hem och sina föräldrar. Mitt hjärta går sönder när jag tänker på det..Det ska inte behöva vara såhär! Så ja.. Jag kan verkligen förstå att många tycker att 2016 är ett riktigt skitår.

För mig har ändå 2016 varit ett bra år. Jag födde mitt första barn och allt har gått så bra hittills. Självklart har det varit sjukt jobbigt ibland också. Det är en omställning att bli förälder. Men det är SÅ värt det! Ida blir snart 8 månader och jag är förväntansfull på vad som komma skall. Det blir bara roligare och roligare ju äldre hon blir. Samtidigt vill man bara stanna tiden så hon är en bebis längre. Den 6e Maj 2016 kommer alltid vara en av de bästa dagarna i hela mitt liv. 

❤️

Fixardag nr 2

Inredning Permalink0

Hej på er! Idag har det varit en riktig fixardag igen. Vi började med att äta lunch på Erikslund med två kompisar som också har barn. 

Efter lunchen så handlade vi lite mat inför nyår, sen åkte vi hem. När vi kom hem så har jag bara städat medans Andreas har lekt med Ida. Planen just nu är att hålla Ida vaken tills det är läggdags. Känns inte som det är någon idé att hon sover nu när hon ändå ska gå och lägga sig om 2 timmar. 

såhär ser Idas rum ut just nu. Stökigt och rörigt. Men jag tror det kommer bli bra när vi är klara.
Vi hängde upp tavlor här om dagen som vi inte blev nöjda med..Vi beställde en ny tavla igår (eller poster heter det ju), så vi får se om det blir bättre.
Till top