malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Magdroppar

Allmänt Permalink0
Godmorgon! Händer inte så mycket i ens liv eftersom varje dag ser typ likadana ut. Jag klagar verkligen inte! Ida äter, sover, skriker, bajsar och skrattar ibland. Allt är i sin ordning med andra ord:) Hon har tidigare haft en del problem med magen, typ gaser och sånt som gör ont. Blev rekommenderad av BVC att köpa Sempers magdroppar och måste säga att det har hjälpt en hel del. Hon som annars aldrig sover på dagarna kan nu sova flera gånger om dagen. Tror att hon kan slappna av mer nu när det inte är lika mycket gaser som spökar:) Rekommenderar alla som är i damma situation att prova Sempers magdroppar. Nu tänkte jag bjuda på ett par bilder ifrån de senaste dagarna. 
Har varit på Erikslund och shoppat lite bebiskläder. 
Hon har blivit så stor! 
Myser hos mormor och morfar.

Dagarna flyger iväg

Allmänt, min vardag Permalink0
Godkväll där ute! Dagarna flyger iväg och vissa är bättre än andra. Lilltjejen växer så himla mycket..Har liksom fått börja fylla på med storlek 74 i byrålådorna. Inte för att hon behöver det nu såklart.. Men det känns skönt att vara lite förberedd iallafall:) Igår hade stackaren så himla ont i magen hela kvällen. Misstänker att hon sväljer en del luft under amningen som gör att hon får gaser i magen. Idag har det varit en bättre dag iallafall:) Hon är vaken nästan hela dagarna och sover nästan hela nätterna (med paus för mat och blöjbyte). Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva, så tänkte bjuda på lite bilder från den senaste tiden istället. Puss 

Första riktiga leendet

min vardag Permalink0
Tänkte att jag får skriva när det händer nånting utöver det vanliga, Sånt som är extra viktigt att komma ihåg liksom:) I Måndags log hon äntligen påriktigt för första gången. 4 veckor och 3 dagar gammal. Självklart var vi snabba fram med kameran för att få en bild (eller 100 bilder). 
Det är nog väldigt dålig kvalité på bilden pga att den kommer ifrån min sambos mobil. Vad har annars hänt? Hon har börjat använda storlek 62 på kläder. Kan tänka mig att denna storlek snart kommer vara för liten.. Hon kanske kan använda den i Max 4 veckor. Nästa steg är storlek 68. Jag som tyckte vi hade så mycket kläder i byrån. Det går snabbare än vad jag någonsin hade kunnat tro..Snart har vi inga kläder alls som passar. Nu sover lilltjejen, så jag tänkte försöka lägga över henne i babynestet så jag kanske kan gå och hänga lite tvätt. 
Till top