malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Pappan

Allmänt Permalink0

Jaha då var helgen snart över då..Denna helg har enbart gått åt att fira min kära sambo och pappan till mitt barn. Han fyllde alltså 26 år igår, så då blev det lite kalas här hemma. Några ifrån hans familj/släkt kom hit och fikade, det var mysigt! Idag åkte vi en sväng till min mamma och pappa och åt middag. Även där blev andreas lite extra uppvaktad. Ida blir verkligen helt slut av att träffa människor hon kanske inte känner igen så bra. Hon blev lite blyg och ledsen nån gång bara, men annars har hon varit otroligt duktig! Hon är en riktigt nyfiken liten tjej, men kan bli osäker om hon hamnar i nån främlings knä. Har märkt att hon har mycket lättare att le/skratta åt kvinnor än vad hon har åt män. Hon verkar bli lite mer fundersam och osäker om en man/Karl/kille pratar eller håller i henne. Väldigt konstigt egentligen! Men sånt kan ju säkert ändras mycket med tiden. Jag är iallafall nöjd med helgen och jag hoppas att Andreas också är det. Vad har ni gjort i helgen?:)

10 saker om mig

Allmänt Permalink0

Tänkte göra en liten lista på 10 saker som är väldigt jag. Älskar att läsa sånna här listor själv!

1. Jag är en riktig vinnarskalle. Spelar ingen roll vilken sport eller vilket spel det handlar om..Jag vill vinna!

2. Jag har aldrig varit speciellt "intresserad" (om man nu kan säga så) av bebisar innan jag själv fick barn. Nu vill jag typ gråta och ta hand om varenda liten bebis jag ser.

3. Jag hatar skräckfilmer. Tar filmer alldeles för seriöst och kan må dåligt över en film hur länge som helst.

4. Jag vill ha ordning och reda runt omkring mig, annars blir jag stressad. Kan absolut inte ha kläder på golvet till exempel. Var sak har sin plats.

5. Jag har en hög smärtgräns. Har till exempel gått omkring med en trasig hand i en vecka utan smärtstillande. Och då menar jag verkligen TRASIG. Ett ben var krossat, flera ledband var av och hela handen var "ihoptryckt" så benen låg huller om buller.

6. Jag har alltid älskat djur otroligt mycket! Hundar och hästar är favoriterna. Började rida på ridskola när jag var ca 5 år gammal och höll på tills jag var ca 12år. Efter det har jag ridit nån gång ibland bara.

7. När jag slutade rida började jag köra Cross istället. Blev ganska duktig i slutet (tills jag förstörde hela min högerhand).

8. Jag är och har alltid varit en ensamvarg. Vet inte hur många gånger jag har valt att sitta ensam framför en film istället för att umgås med mina kompisar. Det kanske är därför man inte har så många bra vänner idag.

9. När jag väl umgås med kompisar så är jag dock absolut inte en blyg person. Tar gärna plats och "bjuder" på mig själv. Det tycker jag iallafall haha.

10. Jag har alltid varit otroligt nära mina föräldrar. Dem har alltid varit två av mina bästa vänner. Tror typ jag är mammas bästa kompis. Lite sorgligt kanske. Men ändå gulligt!

Verkligheten just nu

min vardag Permalink0

Godkväll på er! Snart är det till och med natt. Ida har helt plötsligt fått svårt att somna på kvällen, så idag somnade hon inte förens strax innan 22..Tycker det är ganska jobbigt pga kvällarna har varit den enda lilla fritiden jag har haft. Nu sitter jag alltså på toa samtidigt som jag har fötterna i fotbad. Spiller ingen onödig tid jag inte..Har kommit på att varma fotbad hjälper mot mitt nageltrång. Skulle egentligen vilja locka håret också, men det är nog bara att glömma. Sömn prioriteras över fint hår punkt och slut. Andreas fyller år imorgon så det blir lite kalas här hemma. Jag är en sån där tråkig person som ogillar både kalas och (förlåt mig) julafton. Tycker ofta det känns lite påtvingat typ "nu ska vi på kalas, då måste man vara glad". Jag kan liksom inte vara glad om jag inte är glad. Styrs otroligt av mina känslor och har svårt att "fejka" till det. Alla är vi olika. Andreas tycker att julafton är det bästa som finns i hela världen typ hehe. Från det ena till det andra nu. Idag handlade vi mat och då köpte jag ett paket majsvälling till Ida. Välling får man alltså ge från och med 6 månader. Min förhoppning och önskan är att hon ska bli mättare och tröttare av välling. Då kanske hon kan somna lite snabbare och smidigare på kvällarna. Inte för att hon ligger och är ledsen eller så. Hon verkar liksom ganska glad och nöjd fastän hon är trött. Men det skulle vara skönt att få ha kvällen för sig själv. Iallafall från klockan 20:00 typ. Det vore perfekt! Nej nu har mina fötter börjar domna bort. Ska smörja in dem och gå och lägga mig nu. Sov så gott!

Till top