malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Valborg

Allmänt, min vardag Permalink0
Godkväll! Måste säga att denna Lördag har varit helt okej även fast det inte har kommit någon bebis än..Jag började dagen med att sitta i en brassestol och kolla på när Andreas tränade golf. Det låter kanske inte så roligt, men det var helt okej tack vare solen. Efter det åkte vi direkt till mamma och pappa och grillade. Vi blev kvar där i ett par timmar och tog det lungt. Efter det åkte vi till golfbanan IGEN för att Andreas skulle få leka av sig lite mer. Jag tycker det mesta är jobbigt och ansträngande, men samtidigt är det skönt att tänka på nånting annat än att föda barn. Nu på kvällen har vi bara legat i soffan och ätit glass/smoothies. Imorgon är det Söndag och det betyder städdag. Om ingenting sätter igång inatt eller imorgon så kan det nog bli en tripp till Ikea också. Någon som har tips på hur jag kan fördriva tiden? Snart har jag redan gått över tiden två dagar..

Dagen är här!

graviditeten Permalink0

Så sjukt konstigt att man gått och väntat på just denna dagen så länge. Hur känns det då? Jo det känns precis som vanligt.. Liiiite mer spänningar i magen kanske, men inget märkvärdigt. Nu är det bara att vänta och vänta och vänta. Trodde nästan jag skulle slippa gå över tiden där ett tag. Nu är frågan om det blir en dag, två dagar eller kanske fjorton dagar!? Hoppas verkligen att det sätter igång av sig själv. Har inget mer att skriva denna Fredag. Trevlig helg på er!

Nattlampor

Bebisshopping, graviditeten Permalink0

Har sett många som har dessa små nattlampor, men det förstår jag för dem är så jäkla söta! Tänkte att det kan vara bra med någon svag lampa i sovrummet , så man kan se bebisen utan att tända taklampan. Idag har jag bara varit hemma och pysslat hela dagen. Vädret är så jäkla trist, Man blir nästan lite deppig. Har mensvärk och lite tryck neråt, men inte mer än vanligt. Däremot känner jag mig så sjukt trött idag. Hoppas hoppas hoppas på en frisk bebis till helgen. Skulle bli lyckligast i världen då!:) Tyvär kan man inte styra nånting..Vi får helt enkelt vänta och se. 
Till top