malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Vecka 19 imorgon

graviditeten Permalink0
Jag vet att vecka 19 är imorgon, men tänkte lägga in den obligatoriska magbilden idag istället. Nu börjar det verkligen dra ihop sig inför ultraljudet, och jag börjar bli nervös påriktigt. Idag får vi försöka fördriva tiden med lite julklappsshopping. 

Paus

min vardag Permalink0
Halloj. Sitter i bussen på jobbet och tar en paus. Har åkt runt och gjort ärenden heeeela dagen. Idag var jag duktig och tog med mig en vattenflaska också, misstänker att jag dricker för lite om dagarna. Har tänkt på en sak..Kemikalier, tex parfymer och andra starkare dofter, hur ska man tänka angående det? Sitter just nu i pappas buss och här luktar det lite "industri", typ olja och bensin. Är det farligt för bebisen att jag andas in det? Sitter ju inte direkt och andas i en bensindunk, denna doft sitter mer i "väggarna". Usch, man blir ju så nojjig för allt, hur ska man tänka? Eller ska man kanske inte tänka så mycket? Jag blir lite smått galen tror jag. 

Måndags tankar

Allmänt Permalink0
Tycker tiden går sååååå långsamt. Just nu sitter jag här och har en del måsten men jag orkar inte ta tag i nånting. Har kanske 4 st samtal som jag borde ringa, men jag orkar inte:( Okej, jobbrelaterade saker måste jag ju självklart göra. Känner att jag skulle behöva någon slags kraft, vet redan nu att jag kommer få en kick i arslet om ultraljudet kommer gå bra sen. Då blir det mycket saker att ta tag i. Boende och bil ska fixas, alla viktiga bebissaker ska så småning om börja inhandlas, ja ni förstår ju. Just nu känns det bara som att jag inte orkar ta tag i nånting pga att jag bara vill veta hur lillen i magen mår. Tänk om man skulle få ett dåligt besked? Hur skulle man tackla det? Usch vill inte ens tänka så. Snart får vi veta iallafall, Ska bli otroligt skönt!
Till top