malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Senaste tiden

min vardag Permalink0

Hej på er! Var ett tag sen jag skrev nu igen..Jag har helt enkelt varit så osugen på att skriva. Tänkte sammanfatta våran vecka nu istället😊

I början av veckan la jag ut våran Brio vagn på blocket. Det är den vagnen vi har använt oss av sedan Ida föddes. Kändes onödigt att ha en "ny" vagn med både sitt och liggdel när vi har våran nya Emmaljunga double Viking. Vi fick iallafall vagnen såld ganska snabbt och det kändes så skönt! Ett par dagar senare också vi och köpte en gammal (2010) Emmaljunga vagn av en bekant. Tänkte att vi ska ha den som extra utifall man bara vill gå ut och gå med ett barn. Köpte den för ynka 300kr så det var det absolut värt. 

Under veckan har jag också börjat tvätta upp lillbebisens kläder som har legat nerpackade i kartonger. Det mesta är ju Idas "gamla" kläder. Har tvättat upp storlek 56 och 62 så nu är byrålådan fullproppad. 

Måste säga att jag börjar känna mig liiiite mer redo inför bebis nu. Saker börjar falla på plats och det mesta är inköpt. Det vi har kvar att köpa är typ blöjor och något slags enkelt skötbord. Dock så är jag glad för att det fortfarande är ungefär två månader kvar. 

Igår var vi och hälsade på två vänner som också har en dotter som är i Idas ålder. Det är så roligt för Ida att få leka och gå loss med andras leksaker. Hon som annars är ganska blyg mot människor hon inte känner igen var inte ett dugg blyg. Vi lekte och åt pizza innan vi åkte hem och nattade Ida. När Ida sov började jag och Ante kolla på en ny serie (outlander) och så åt vi choklad och mös. 

Måste säga att detta har varit en bra vecka. Vi har fått saker gjorda och vi fick en mysig helg tillsammans eftersom Andreas har varit ledig. Mer sånna helger tack😊 Idag ska vi hälsa på Andreas mormor och morfar en stund och min mamma och pappa en stund. Hoppas ni får en bra Söndag! 

Till top