malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Tungt

Bilder Ida, Graviditet nr 2 Permalink0

Godmorgon! Att försöka klä på Ida på morgonen är inte det lättaste. Hon ska riva fram alla leksaker typ direkt när vi har vaknat. Egentligen borde vi gå och fixa frukost nu. 

Måste säga att allt känns tungt och trögt nu. Saker tar lite längre tid och en så enkel sak som att resa sig från sängen/golvet är ansträngande. Går in i vecka 33 idag, så nu är det ju verkligen bara några få veckor kvar. Här om dagen kände jag sånna fruktansvärda ilningar/stickningar mellan benen. Tror att det kan vara bebisen som lägger sig tillrätta med huvudet neråt. 

Har faktist en känsla av att jag inte kommer gå över tiden denna gången. Tror till och med att det skulle kunna hända lite tidigare. Magen känns tung och den är stor om man går efter kurvan hos barnmorskan. Med Ida var SF måttet mindre, men det är inte alls säkert att bebisen är större denna gången för det. Vi får se helt enkelt😊

Igår fick vi hem ett skötbord som vi ska ha inne i badrummet. Det går att fälla ihop så vi kan ställa undan det om vi vill. Känns skönt att ha vatten tillhands. Iallafall i början när dem små bajsar ca 100 gånger per dygn😂 Nu är det verkligen bara blöjor kvar som behöver inhandlas. Dock så måste vi fixa lite andra praktiska saker som att sätta in isofixen i bilen och laga lite mat till frysen osv. Vi har ju dock lite tid på oss. Det är inte dire så att jag ska föda imorgon (får vi hoppas) .

Nu ska jag och Ida gå till köket och fixa frukost. Trevlig helg på er! 

Till top