malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Sol grill och helg

Bilder Ida Permalink0

Hej på er! Har inte skrivit på ett tag så tänkte gå igenom dag för dag. I torsdags bjöd vi hem lite kompisar på grillmiddag. Vi började med att sitta ute och äta. Måste säga att maten blev riktigt god fast jag hade varit med och lagat den. Tycker det är riktigt tråkigt att laga mat egentligen. Vi gick in när det började bli lite kyligare ute. 

Inne var det dags för båda tjejerna att få pyjamas och välling (Ida och våra kompisars dotter). Vi satt i vardagsrummet och försökte hålla tjejerna nöjda medans vi åt chips och snackade. Ida blev så trött till slut så jag fick henne att somna i sängen på några minuter. Nuförtiden somnar hon med vällingflaskan så vi har verkligen gjort framsteg. 

Resten av kvällen sov Ida så vi kunde sitta ute i vardagsrummet och spela lite kort. Helt otroligt att hon kunde sova trots att vi satt och pratade och hade det trevligt. Hon är ju verkligen inte van med att vi har besök sent på kvällen. Nöjd och glad kunde jag gå och lägga mig när gästerna åkte hem. 

I fredags kommer jag ärligt inte ihåg vad vi gjorde..Andreas jobbade och vi åt hamburgare på kvällen. 

I Lördags började vi dagen med att gå ut i solen. Jag och Andreas turades om att sola lite medans den andra satt i skuggan hos Ida. Efter det åkte vi till hamncafet för vi tänkte sitta där och äta/fika. Tyvär fanns det inga sittplatser och det blåste så mycket. Vi åkte hem igen ganska snabbt. När vi kom hem blev stämningen ganska dålig. Vi hittade en fästing på golvet och fick panik. Rev ut alla lakan och sanerade hela rummet. Självklart var det i Idas rum också. VIalla duschade och Ida bajsade på golvet innan jag hann sätta på henne blöjan efter duschen. Mindre rolig kväll blev det helt enkelt . Men så får det vara ibland 😊

Idag städade vi på förmiddan. Sen åkte vi och storhandlade efter att Ida hade sovit sin lunch. Direkt när vi kom hem åkte vi till min mamma och pappa och blev bjudna på mat. Så himla skönt att inte vara "äcklad" och må illa av mat längre. Glömmer ju bort att jag är gravid. Går liksom in i vecka 15 nu. Märker att byxorna börjar bli lite tightare men det är det enda. Det händer så himla mycket med Idas utveckling nu också. Men det kan jag skriva om i nästa inlägg😊 Nu ska jag gå och borsta tänderna. Godnatt på er! 

Till top