malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Ullared shopping

Bebisshopping Permalink0

Hej på er! Nu är vi hemma och alla grejer är upp-packade och sorterade. Var helt jäkla slut igår. Ida har börjat vakna tidigare på morgonen och håller igång mer än någonsin förr. Nu har hon iallafall massor med leksaker att pilla med. 

Orkar inte ta bättre bilder på grejerna vi köpt. Här är iallafall de mesta av leksakerna. Var nån docka och lite böcker som inte kom med. Måste säga att Ullared hade väldigt mycket bra leksaker till bra priser. 

Skriv inläggstext 

Barnkläder blev det inte mycket av. Köpte bara ett par vantar och en stor fleece till Ida. Har gjort en "växa låda" till henne där jag lägger ner allt som är för stort. Till bebisen köpte jag ett par pyjamaser, en overall, en mössa och en kofta. Annars så hittade vi sittdynor och åkpåse till vagnen. Ida har en precis likadan åkpåse sen tidigare, så nu har dem lika.  Köpte även badstöd till badbaljan för set saknade jag till Ida. 

Ja det var vell typ det. Till hemmet köpte vi ugnsformar och kökshanddukar. Nu ska jag passa på att duscha innan Ida ska sova lunch. Ha en bra dag!

Till top