malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Sjukhus och barnmorskan

Bilder Ida Permalink0

Hej på er! Känns som att hela denna veckan kommer bestå av besök hos sjukhus/vårdcentraler. Imorgon är det dags för Ida att göra sitt hörseltest i Västerås. Tror verkligen inte att hon har dålig hörsel, men det behövdes tydligen göras. Fick tid klockan 08 på morgonen.. Väldigt jobbigt eftersom Ida typ brukar vakna då. Nu ska jag hinna gå upp, ge henne frukost, fixa iordning oss och vara i Västerås innan klockan 08. Ser Inter fram emot det..

På Torsdag är det dags för barnmorskebesök. Denna veckan går vi in i vecka 30😱 Alltså vecka 30, herregud! Det betyder att det bara är veckor kvar. Tänk om hon bestämmer sig för att komma innan bf, då är det verkligen inte lång tid kvar. Jag mår iallafall bra förutom min foglossning. 

På fredag måste vi in till sjukhuset igen för att en läkare ska kolla på Idas öron. Förra gången hade hon så mycket vax i öronen att han inte kunde se trumhinnorna. Nu ska vi köra med en olja som ska lösa upp vaxet tills på fredag. Får hoppas att han ser bättre den här gången😊 Ja det var vell typ veckans planer. Idag jobbar Andreas så jag och Ida ska nog gå ut en sväng , sen bara mysa här hemma. 

Tror någon har börjat bli lite långhårig nu💗

Till top