malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Fredag

Graviditet nr 2 Permalink0

Heej! Det händer inte mycket i veckorna just nu, samtidigt känns det som att dagarna bara springer iväg. Nu är det Fredag IGEN. Vi har inte gjort nånting speciellt alls i veckan. Har bara jobbat lite och varit hemma med Ida som vanligt😊 I onsdags var vi på kalas hos Idas farmor, det är vell typ det som har hänt. 

Vet inte riktigt vad vi ska göra i helgen heller . Vet Bara att Andreas jobbar och att vi ska storhandla idag när han slutar. Imorgon går jag in i vecka 32 med magen. Det börjar kännas ganska så tungt nu alltså, men jag vet att det kommer bli mycket värre. 

Har Knappt tagit några bilder alls på magen under denna graviditet. Ganska tråkigt kanske? Eller kanske skönt att man inte tänker så mycket på det. Magen är stor och rund. Tror att den är ungefär lika stor som den var med Ida, hade en stor rund gravidmage då också. Dock så känner jag mig större i resten av kroppen. Benen känns stora och tunga, eller egentligen känns hela jag gigantisk. Men vet att det bara är tillfälligt, så det får gå ändå. 

Nu ska jag städa bort ungefär 100 leksaker som ligger utspridda på golvet. Sen blir det mellis och lunchvila. Ha en fin Fredag! 

Till top