malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Lek och bus

min vardag Permalink0

Hej på er! Idag är det Söndag och pappan i huset fyller år. Han har jobbat natt också så jag har fått städa ihjäl mig här hemma. Kändes påriktigt som att jag skulle svimma igår efter allt städande. Inte konstigt när man är höggravid och väger 30 kg mer än vad man "ska". 

För några dagar sedan var jag och Ida och träffade en "ny" kompis till henne. En tjej i samma ålder. Dem lekte jätte fint ihop, även fast Ida kanske inte tog för sig så mycket eftersom vi var på ett nytt ställe. Ida sprang mest efter henne och var nyfiken på vad hon hittade på. Det var iallafall mysigt och roligt att hitta på nånting nytt. 

I fredags åkte vi till Leos lekland med en av Andreas närmaste kompisar med familj. Dem har en tjej som är exakt ett halvår äldre än Ida. Vi hade jättekul på Leos. Det var inte så mycket folk där heller så det var skönt. Efteråt åt vi donken innan vi åkte hem och kollade på Idol. Tjejerna var så söta med varandra på donken och satt och matade varandra med hamburgare. En väldigt rolig eftermiddag blev det. 

Har inte tagit så mycket bilder de senaste dagarna Tyvär. Sockerkakan bakade jag igår inför dagens "kalas". Nu ska jag och Ida strax vila lite lunch. Ha en mysig Söndag! 

Till top