malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

På G

Bilder Ida, min vardag Permalink0

Hej på er! Idag har vi haft fullt upp här hemma hela dagen. Har varit ganska fint väder ute , men har inte ens hunnit ut genom dörren. Började morgonen med att barnsäkra en byrå här hemma samtidigt som Ida klängde på mina ben. Sen var det dags för blöja, kläder och lunchnap för Ida. 

Efter lunchen var det bara att ge Ida mat och städa undan och sätta på en tvättmaskin. Sen kom min mamma hit med våra paket från jollyroom. I paketen var det en myspöl, ett bärsele och regnkläder åt Ida. Kommer visa upp pölen sen när jag har gjort det lite mysigt. Mamma var här en stund och lekte med Ida så jag kunde städa lite till. 

På eftermiddagen lagade jag lax och potatis åt mig och Ida. När vi satt och åt fick vi besök av Lisa och Noelle. Tjejerna fick leka av sig och vi mammor fick prata av sig. Ida och Noelle är födda samma månad, samma år och dem vägde precis lika mycket. Häftigt va? Sen blev det kväll och jag fick städa undan det sista för att sedan natta Ida. Förstår ni att man glömmer bort att man är gravid? Nu ska jag hänga i soffan innan det är läggdags.  Godnatt😊

Mormor kom med glass.
Tror den här lilla damen kommer gå snart😊
Till top