malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Ledsen

Allmänt Permalink0

Är så sur och ledsen för vi fick världens sämsta bemötande på vårdcentralen av en läkare idag. Vi fick en tid att kolla Idas öron pga att hon har verkat irriterad och allmänt påverkad på sistone. Hon tar sig mycket för öronen och är tröttare än vanligt. 

Iallafall så kom vi in till läkaren (en kvinnlig). Först och främst kollade hon inte ens i båda öronen på Ida. Vi ifrågasatte det, men då tyckte hon att vi ifrågasatte hennes arbete som läkare. Sen så ville hon skriva ut antibiotika åt henne, trots att hon inte hade undersökt båda öronen ordentligt. Hon sa att ena örat såg svullet och rött ut, men hon kunde inte säga om det var en öroninflammation. 

Iallafall så frågade vi om vi kunde få en remiss till en riktig öronläkare. Ida har ju haft så många upprepade öroninflammationer så man kan ju tycka att det är dags att nån "expert" får kolla i hennes öron. Men nej då blev denna kvinnliga läkare störd av Andreas fråga och Andreas blev utskickad ut rummet. Hon verkade verkligen stött och irriterad på just Andreas redan från början. Ida blev ännu ledsnare och säkert rädd . Inte sp konstigt..

Hon skrev iallafall ut ett recept som vi kunde hämta på Apoteket (sa hon). Vi åkte till Apoteket och tror ni att vi fick nån medicin? Nej.. där fanns inget recept att hämta och vårdcentralen hade hunnit stänga under tiden. Så imorgon är det bara att starta om på ruta 1 igen. Kommer dock aldrig vilja ha den där hemska läkaren igen. Det här förstörde hela denna dagen för oss. Var hos barnmorskan imorse också kom jag ju på. Men det får jag skriva om imorgon för nu vill jag bara sova. Godnatt!😊

Till top