malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Idas utveckling

Bilder Ida Permalink0

Hej på er! Idag är det fredag och vi mår bra. Planerna för dagen är storstädning när Andreas slutar jobbet, sen förmodligen lite fredagsmys ikväll. Nu tänkte jag skriva lite om Idas utveckling..

Tänk att vår lilla bebis blir 1 år och 3 månader om nån dag. Det har hänt så mycket de senaste 2 veckorna. Hon har slutat krypa helt och går/springer bara runt. Helt otroligt hur fort det gick. På 2 dagar blev hon helt plötsligt ett proffs på att gå, Sen blev krypandet ett minne blott. 

Första tanden håller på att ploppa upp nu också. 15 månader och får sin första tand, Det måste vara ganska ovanligt. Stackarn sover iprincip ingenting på dagarna. Men på nätterna däremot, hon vaknar knappt en enda gång längre, vad hände? Hon är säkert SÅ trött så hon bara sover. Mamman är också väldigt trött ska jag säga. 

Sist men inte minst så har vi talet. Hon är en riktig liten papegoja som försöker härma allt man säger nästan. Hennes favoritord måste vara hej. Så fort man ute och handlar tex så ska hon heja på alla hon får ögonkontakt med, och det är inte bara en vink, om dem inte hejar tillbaka så skriker hon HEJ tills dem svarar😂 Ja det var vell typ det. Nu ska vi gå och äta frukost. Ha en fin dag! 

Till top