malinsgravidblogg.blogg.se

23 årig mamma som bor i Strömsholm.

Ett steg i taget

Inredning Permalink0
Jag känner att det blir lite slarvigt skrivna inlägg här inne, men jag har helt enkelt inte mer tid att lägga ner på att skriva ordentligt. Jag tänkte iallafall uppdatera om vad som har hänt i lägenheten idag. Vi började dagen med att plocka lite hit och dit, ganska snabbt så kom vi på att vi saknade saker, så då var det bara att brumma in till Erikslund. Där inne köpte vi en dammsugare, lite glödlampor och andra "bra att ha" saker. När vi kom hem igen så plockade vi ihop vitrinskåpet och tv bänken. Vi satt även upp en fåtölj i sovrummet som vi köpte på Ikea. 
Satt i två posters i tavelramar som ska stå på en hylla i köket. Tror det kommer bli bra:) Fler posters som står lite här och där. Dessa ska få hänga över sängen i sovrummet. Fåtöljen är som sagt ifrån Ikea. Hade tänkt att göra en liten "Läshörna" där, så ska köpa en lampa dit och lite annat för att få till en mysigare känsla. 
Vet inte om jag har lagt ut någon bild på badrummet? Här är det iallafall. Synd att röret under handfatet är gult, men det är som det är. 
Till top